Het festival

Zeg je ‘Koningsdag’ in Vasse, dan zeg je ‘Kingpop!’ 27 april is het weer zover: het laagdrempelige festival vol vermaak, creatieve spektakels maar bovenal een muzikale dag voor jong en oud!

Om 12:00 uur begint het festival en om 00:00 uur zullen we het festival weer afsluiten. Een entreebandje kost slechts €5,00 en let op: voor iedereen onder de 18 jaar is de toegang helemaal GRATIS!

WAT IS ER TE DOEN OP KINGPOP?
Uiteraard draait ons festival om live muziek, u zult dan ook de gehele dag vermaakt worden door diverse artiesten.

Koningsdag is een feest voor jong en oud en de organisatie heeft haar best gedaan ook daar rekening mee te houden.

Zo hebben wij getracht voor elk wat wils neer te zetten, dus ook iets te bieden aan kinderen. Door deze kinderen in verschillende leeftijdscategorieën onder te verdelen hebben we hier een passende invulling aan gegeven middels een randgebeuren. Zo is er voor de allerkleinsten (0-5 jaar) een speciale hoek gecreëerd met activiteiten en een klein springkussen. Voor de kinderen van 5 tot 12 jaar zijn er diverse spellen opgezet. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis ranja drinken.

In het kader van de nieuwe alcoholwet is er voor de jeugd een alcoholvrije cocktailbar georganiseerd. In deze bar kunnen diverse cocktails besteld én gemaakt worden. Dit met leuke gadgets en een eigen hangplek!

Sfeerimpressie KingPop